WASHINGTON–()–De internationale leider op het terrein van watertechnologie, Xylem (NYSE: XYL), heeft bekend gemaakt dat 87% van haar werknemers in 2022 hun tijd hebben gestoken in vrijwilligerswerk. Zij sloegen hiervoorde handen ineen met vrijwilligers van Xylem’s wereldwijde klanten en partners. Vorig jaar besteedden de werknemers 157.000 uur aan vrijwilligerswerk, een toename van 39% in vergelijking met 2021.

In 2022 deden meer dan 15.600 werknemers mee aan Xylem’s programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, Xylem Watermark. Hiermee ondersteunden zij een divers aantal initiatieven, zoals voorlichting voor de volgende generatie over de belangrijkste uitdagingen op het gebied van water, het vergroten van de toegang tot veilig water en sanitaire voorzieningen en het bieden van hulp aan gemeenschappen in nood.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

source