NEUHAUSEN, Zwitserland–()–Sensormatic Solutions, het toonaangevende wereldwijde portfolio op het gebied van retailoplossingen van Johnson Controls, demonstreert de volledige omvang van zijn computer vision-analysetechnologie op EuroShop. Voor alle computer vision-capaciteiten van Sensormatic Solutions wordt gebruik gemaakt van de bedrijfseigen, diepgaande leeralgoritmes die retailers helpen om de werktoewijzing te optimaliseren, de inspanningen voor verliespreventie te versterken, veilige omgevingen voor shoppers en partners te onderhouden en inzichten over de ervaringen van shoppers te verzamelen.

“Hoewel deze technologie nog niet zo lang op de markt is, hebben we de capaciteiten ervan in aanzienlijke mate ontplooid. Het evolueerde van eenvoudige voorwerpdetectie naar een gebruik van complexe gedragsdetectie om het gedrag van shoppers te identificeren en te analyseren,” aldus Subramanian Kunchithapatham (KS), Chief Technology Officer bij Sensormatic Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

source