SAN JOSE, Calif. & LONDEN–()–Cisco, een wereldwijde leider in technologie, en NTT Ltd., een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-infrastructuur en -diensten, heeft plannen aangekondigd om samen te werken aan de invoering van 5G in de automobielsector, de logistiek, de gezondheidszorg, de detailhandel en de publieke sector.

NTT en Cisco zijn van plan om samen te innoveren en gezamenlijk de technologie en managed services op de markt te brengen waarmee zakelijke klanten privé 5G succesvol kunnen inzetten en betere bedrijfsresultaten kunnen behalen. De bedrijven zijn van plan om edge connectiviteit te versnellen via NTT’s first-to-market, beheerde privé 5G-oplossing, gecombineerd met Intel-hardware, zodat Cisco- en NTT-klanten privé 5G naadloos kunnen integreren in hun reeds bestaande LAN/WAN/Cloud-infrastructuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

source