NEW YORK–()–FlexTrade Systems (@FlexTrade), mondiaal leider in hoogwaardige verkooptechnologie voor meerdere activa en Blue Ocean Technologies (BOT), een unieke fintech-koploper voor de kapitaalmarkten in wereldwijde handel na sluitingstijd, kondigt vandaag een connectiviteitssamenwerking aan om de toegang tot FlexTrade’s verkoop- en orderbeheeroplossingen voor broker-dealer inschrijvers te verbreden. Als onderdeel van de samenwerking biedt FlexTrade broker-dealer klanten toegang tot het Blue Ocean ATS-handelsplatform voor de handel na sluiting in Amerikaanse aandelen van 20:00 uur – 4:00 uur EST, waardoor de ontwikkeling binnen de 24-uurs wereldwijde aandelenhandel verder wordt gestimuleerd.

Brian Hyndman, President en CEO van Blue Ocean Technologies en Blue Ocean ATS, verklaarde, “Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met een gerenommeerde marktleider als FlexTrade.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.


source