CHICAGO–()–A globális mérésekkel és adatelemzéssel foglalkozó, piacvezető NielsenIQ bejelentette, hogy megállapodást kötött a TransUnion (NYSE: TRU) marketing megoldásokért felelős, TruAudience ® üzletágával, hogy össze lehessen kapcsolni a NielsenIQ fogyasztói adatait a partnerek identitási tereivel a célközönség modellezése céljából. Ez az együttműködés felhasználja a NielsenIQ első féltől származó, a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG) vásárlására vonatkozó adatait, valamint a TransUnion identitás-meghatározását az adatkapcsoláshoz, hogy a vásárlásokból nyert információk által meghatározott célközönség-szegmensekkel segítse az adtech és médiavállalatokat hatásos kampányok létrehozásában.

A szövetség megszünteti az FMCG-k vonatkozásában az offline vásárlási szokásokat leíró adatok felhasználásának történelmi akadályait. Az ügyfelek a NielsenIQ adataival meghatározhatják a célközönség „magját”, hogy annak segítségével hasonló, demográfiai adatokon és az FMCG-k vásárlási szokásain alapuló szegmenseket hozzanak létre. Az együttműködés legfontosabb elemei a következők:

  • A kiskereskedelmi médiahálózathoz hasonló pontos célmeghatározás: A vásárlási adatok felhasználása lehetővé teszi az adtech és médiavállalatok számára, hogy megoldásokkal szolgáljanak a nyílt weben

  • Hosszan tartó (adatok elavulása nélkül): A tranzakciós adatokat nem érinti az adatok elavulása, és a TransUnion azonosítási gráfja által kínált hatalmas offline adatbázis akkor is lehetőséget biztosít a célközönség elérésére, amikor eltűnnek a cookie-k és a mobilhirdetési azonosítók.

  • Globális méret és elérhetőség: A NielsenIQ az egyetlen globális szereplő, amely ilyen méretű adatokat szolgáltat. A Full View™ révén az adtech és médiavállalatok zökkenőmentesen férnek hozzá a felbecsülhetetlen értékű, első féltől származó adatokhoz, ami átalakítja azokat a képességeiket, amelyek segítségével elérik a célközönségüket.

„A NielsenIQ lehetővé teszi az adtech és médiavállalatok számára, hogy a lehető legátfogóbb és leghasznosabb információkkal még hatékonyabban szolgálják az FMCG márkákat” – mondta Brett Jones, a NielsenIQ alelnöke, valamint partnerkapcsolatért és új vertikális piacokért felelős globális vezetője. „A TransUnionnal való együttműködés révén adatainkat összekapcsoljuk a médiaplatformokkal, ezáltál élen járunk a célközönség elérésének újra meghatározásában, az adatvédelmet szem előtt tartó megoldásokat kínálunk és kitapossuk az utat a hatásosabb és sikeresek kampányok előtt.”

A TransUnion azonosítását használva a médiavállalatok a NielsenIQ adatait a saját identitásképükre formálhatják, és megkezdhetik a célközönségek meghatározását. A kiskereskedelmi médiahálózatok irányába elmozduló piacon ez az együttműködés lehetővé teszi az adtech és médiavállalatok számára, hogy nagyobb teljesítménnyel célozzák meg a közönséget a nyílt weben.

„Stratégiai partnerségünk a NielsenIQ-val lehetővé teszi az FMCG marketing szakemberei és a médiavállalatok számára, hogy személyre szabott élményt nyújtsanak, mintha a kiskereskedelmi médiahálózatok első féltől származó adataival rendelkeznének” – mondta el Julie Clark, a TransUnion médiáért és szórakoztatási vertikális piacért felelős alelnöke. „Együtt olyan előremutató hirdetési környezetet alakítunk ki, amely előtérbe helyezi az alkalmazhatóságot, a hatékonyságot és a fogyasztók adatainak védelmét.”

Ha többet szeretne megtudni a NielsenIQ adatvédelem és az első féltől származó adatok tárházához való hozzáférés iránti rendíthetetlen elkötelezettségéről, kérjük, látogasson el a https://nielseniq.com/global/en/landing-page/media-adtech-hub/ weboldalra. A TransUnion TruAudience üzletága által meghatározott marketingmegoldások mélyebb megértéséhez tekintse meg a https://www.transunion.com/solution/truaudience weboldalt.

Amit a NIQ-ról tudni érdemes

A NIQ a fogyasztói szokások kutatásával foglalkozó, világszinten vezető vállalat, amely a legteljesebb képet nyújtja a fogyasztók vásárlási magatartásáról, valamint új növekedési utakat tár fel. 2023-ban a NIQ és a GfK egyesülése összehozta az iparág két vezető vállalatát, amelyek globális kiterjedése páratlan. A kiskereskedelem holisztikus megértését és a legátfogóbb fogyasztói információk összegyűjtését a legkorszerűbb platformokon fejlett elemzések segítik, ezáltal a NIQ teljes képet (Full View) biztosít.

A NIQ az Advent International portfóliótársasága, amely több mint 100 piacon van jelen és a Föld népességének több mint 90%-át fedi le. További információért kérjük, látogasson el a NIQ.com weboldalra.

Amit a TransUnionról (NYSE:TRU) tudni érdemes

A TransUnion több mint 30 országban tevékenykedő, több mint 12 000 munkatársat foglalkoztató globális információs vállalat. Bizalmat építünk azáltal, hogy minden személyt megbízhatóan képviselünk. Ezt oly módon tesszük, hogy mindenkiről Tru™ képet készítünk, amely a fogyasztókról készült, gondosan kezelt, használható kép. A felvásárlások és a technológiai beruházások révén olyan innovatív megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek túlhaladnak a hitel képezte erős alapokon, és olyan területeket érnek el, mint marketing, csalás, kockázat, fejlett analitika. Ennek eredményeképpen a fogyasztók és a vállalkozások magabiztosabban bonyolíthatnak le tranzakciókat és nagyszerű dolgokat érhetnek el. Ennek elnevezése Information for Good ® – ami millióknak jelent gazdasági lehetőségeket, nagyszerű élményeket és személyes szerepvállalást szerte a világon. http://www.transunion.com/business

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

source