NEUHAUSEN, Zwitserland–()–Sensormatic Solutions, het toonaangevende wereldwijde portfolio op gebied van retailoplossingen van Johnson Controls, kondigde vandaag zijn samenwerking aan met Zliide, een technologiebedrijf dat ernaar streeft om fysieke winkels via gebruikscomfort en digitalisering naar het volgende tijdperk te brengen. Beide merken werken in tandem om een nieuwe benadering van self-checkout te bieden die kassawachtrijen elimineert en de ervaringen van shoppers stroomlijnt.

“Self-checkoutopties worden steeds populairder, maar kunnen twee belangrijke uitdagingen met zich meebrengen: voor de retailer kunnen ze de grondslag voor een inkrimping zijn, en voor de shopper kan het gebruik ervan moeilijk zijn,” aldus Craig Szklany, Vice President en Product General Manager van Loss Prevention & Liability bij Sensormatic Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

source